4 Şubat 2013 Pazartesi

Sevgili günlük vol.20 - Oysa ki tek istediğim sessiz bir ev.

Nbr?
Bugün aslında buraya yazmak istediğim başka şeyler vardır ama son 20dk'dır o kadar sinirliyim ki nereden nasıl başlasam bilmiyorum ama yazmazsam da rahatlamicam farkındayım.
Sinirliyim. Hem de çok sinirliyim.
Sabahın 7:45inde evden çıkıp 9buçuk gibi eve dönen bir insan olarak haklı olarak eve gelince sakin bir yaşam sürmek istiyorum.
Ama bu bizim evde pek mümkün değil!
Sürekli bir ses hali. Çünkü evde sürekli misafir var çünkü evde "ben sağır değilim sen sessiz konuşuyorsun." diye iddia eden bir anneanne var. O yüzden bizim evde son 1 aydır yüksek sesle konuşmalar mevcut.
"Sed bir derdin bu mu!" deme kafanı kırdırtma bana!
Evet derdim bu.
Bir de bu akşam yetmezmiş gibi yanlış anlaşılma üzerine akrabamın biriyle kavga ettim ki evlere şenlikti.
"Ya sana demiyorum senin konuyla alakan yok neden üstüne alınıyorsun."larla başlayan cümlelerim "eeeh be deli seninle mi uğraşacağım." şeklinde bitti.
Evin sessiz, herkesin kendi odasına çekildiği zamanları özleyeceğim aklıma gelmezdi.
Resmen şaka gibi.

4 yorum:

  1. İnsan gün boyu ses ve gürültünün içinde kalınca eve gelip biraz sessizce dinlenmek istiyo tabi. Çok celallenmişsin yazarken ben bile sinirlendim :D

    YanıtlaSil
  2. hatrın kalmasın diye yorum yazım işte :P

    YanıtlaSil
  3. Çook güzel dile gelen isyanın için tebrikler ''bloga girip çıkıyorsunuz farkındayım, biliyorum. bari yorum yazın. yazmadan çıkarsanız hatrım kalır. '' Olay budur diyorum : )

    Bak hatrın kalmasın die yazıyorum. O ses gürültü olayları bizim evde babamın tv izlemesi bilgisayrdan muzik dinlemesi şeklinde çünkü artık eskisi gibi değil net duyamıyor ve resmen evde iç savaş çıkmış gibi oluyor. Bende senin gibiyim sesizliği özlyorum bazen tv nin içine su dökesim geliyor :D

    YanıtlaSil

Üşenmeyip yorumladığın için teşekkürler. (: