20 Eylül 2010 Pazartesi

Saat 9

Hayatım boyunca yaptığım saçmalıkların arasında, içimi boşaltmak için açtığım blogu en yakınlarımın öğrenmesini sağlamak ve daha sonrasında yeni bir blog açmamak sanırım. Ve şimdi sabahın bu saatinde bir yenisini ekliyorum ama inanın bir yerlere içimi dökmez isem sanırım ölcem. Kendimi son 10 gündür kötü hissediyordum ama bu sefer ki cidden fazla geldi.

Bu kadar kötü olmamın sebebi 2 tane peşi sıra gördüğüm rüyalar.!

Birincisinde pamuk beyimiz benim yakın bir adlandırabileceğim bir hatunla takılmaya başlıyor. Ama hepimiz şoklardayız yani hiç birimiz o hatundan öyle bi şey beklemeyiz hem benim yakın arkadaşlarımdan hem de hatunu biliyoruz. Neyse efenim bu olay benim kulağıma nasıl gittiyse yanıma meleğimi alıyorum basıp gidiyorum pamuğun evine (evi ?!). Etrafta benim kıyafetlerim var lafta onda unutmuşum hatun kişisi de bunda kalınca bunları giymesine izin vermiş ben nasıl öfkeli. Birlikte uyuduğumuz yatakta (!) uyumalarına ayrı kızıyorum benim kıyafetlerimi giymesine ayrı kızıyorum bağırıyorum ağlıyorum derken pamuk hoop kayboluyor hatun çıkıyor. Weba bildiğin gibi değil anlatayım diyor "ne diyorsun sen yelloz" diyip hatunu saç baş yoluyorum. Sonra pamuk gene ortalığa çıkıyor yakasına yapışıp ağlıyorum falan ama ne ağlama bendeki.

Sonra uyanıyorum. Bakıyorum ki bi tarafım açık değil a.k noluyor diyip bi su içip 5dk sonra uyumaya devam ediyorum.
Kahretsin ki gene rüya. Rüyanın devamımı acaba derken bu sefer ki cidden cidden çok kötüydü. Anlatmak dahi istemiyorum ama şu ara gördüğüm kabuslar arasında top 10listesinin zirvesine oturdu. Annem bana kötü bir rüya gördüysen suya anlat gibisinden bişeyler demişti dün. Öyle yaptım. Ama gel gör içimdeki o his, gözümün önünden o görüntüler çıkmıyor.

Bir eski sevgili klasiği olan, "rüyamda seni gördüm. iyi misin? " yavşaklığını da kendime yakıştıramadım, mesaj atmadım pamuğa. Ya o öyle algılamaz tabi de ne bileyim be hafız. Rahatsız etmek istemedim, hem de... Neyse. Dualarıma dualar ekliyorum son 3 saattir o iyi olsun nolur diye.

Saat 9. Herkese iyi sabahlar...

1 yorum:

  1. ya sorma benim bloguda 7 göbek sülalaem öğrendi.adamın birine sööledik 40 köye yaydı.:D yazamıyoooooooooom

    YanıtlaSil

Üşenmeyip yorumladığın için teşekkürler. (: