20 Aralık 2012 Perşembe

Mimledim! Blog listemde görmek istediklerim ve istemediklerim

Blogunu çok yeni keşfettiğim ama son birkaç gündür birçok yazısını okuduğum blogger arkadaşım Melodram beni mimlemiş.
Mimlerle aram iyi değildir. Onca şeyde mim'lendim, unuttum yapmadım birikti derken saldım gittim.
Uzuuuuuunca bir zaman sonra tekrar bir mim gelince hem de blogumda hiç bahsetmediğim bir konu olunca heh dedim, bunu yazayım.

Blog listemde görmek istediklerimi ve istemediklerim sorulmuş. Aslında o kadar çok ve bir o kadar da Melodram'n düşünceleriyle aynıyım.

Görmek istediklerim : 4 yıldır blogumda yazıyorum, yazmadan öncede takip ettiğim birçok blog vardı. Takip ettiğim onlarda çeşit blog var ama bunları takibe almamdaki en büyük etken yazarının samimi duruşu. Günlük, makyaj blogu, yemek blogu, kitap tanıtımı blogu, DIY projeler yapan bloglar, lifestyle olanlar yani her çeşitten envai blog takip ediyorum ama samimi değilsin takip etmiyorum ya da zamanla samimiyetini kaybettirdiyse üşenmiyorum listemden kaldırıyorum. Ciddiyim.
Bir de görmek istediklerimden bir tanesi de, sık sık güncellenen bloglar. Bayılıyorum onlara! Siz yazın ben okurum, hem de bayıla bayıla.

Görmek istemediklerim : Offf işte bu konuda çenemi hiç açmasam mı aslında? Neyse sıralamaya başlayayım. Full reklam olan bloglardan bıktım açıkçası. Bunu en çok makyaj bloglarında görüyorum bu ara. Bir bülten çıkıyor hepsinde aynı şey! Bilmiyorum bu işten para kazanıyorsunuzdur belki, haklısınızdır ya da haklı olduğunuz yerler vardır ama blog paneline girdiğim x markasının 21654631 tane blogta reklamını görünce gına geliyorum.
Gene aynı şekilde makyaj bloglarındaki firmalardan gelen ürünlerin ballandıra ballandıra anlatılmasından nefret ediyorum ve takibi kaldırıyorum. Dürüst ol canımı ye.
Yorum olarak, "bloguma beklerim." diyip link yazan arkadaşlar.... Ah size ne desem bilmiyorum! Susayım. Ama bi bitiniz bence.
İnanılmaz bir stili olduğunu zanneden ama çarşamba pazarı görüntüsünden çıkamayan arkadaşları da görmek istemiyorum.



Ben en iyisi bu yazıyı keseyim. :) Samimi olun canımızı yiyin bence.


Mimlediklerime gelince! Bu yazıyı okuyup "Sed, bu konuda benim de söyleyeceklerim var ya!" diyen herkes yazının altına yorum bıraksın, bloguna yazınca da ses etsin okuyayım!

Öpcükler efenim! ^^,

6 yorum:

  1. Firma ürünleri beni de çileden çıkartıyor bazen, sürekli dior vs. ürünler kullanan bir makyaj blogu asla kullanmadığı bir markanın farını ballandıra ballandıra anlatıyor. Git onu kullan o zaman diğerlerine dünyanın parasını bayılma diyesi geliyor insanın :)

    Çok samimi bir mim olmuş bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var ya aynıyız! Aynı şeyi düşünüyorum bende!
      Çooooooooook teşekkür ederim düşüncen için Melodram! :)

      Sil
  2. Ben de tum yazdikalariniza katiliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. "Bana da beklerim"ciler favorim :D E bacım önce sen geleydin de sonra ben sana oturmaya geleydim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sadece "güzelmiş xxx.blogspot.com" yazanı gördüm. Eee canım sadece link yaz git hiç uğraşma diyecektim :D

      Sil

Üşenmeyip yorumladığın için teşekkürler. (: