31 Aralık 2012 Pazartesi

2012'nin son yazısı!

Uyudun mu? Bu saatte uyuma bence ya, bak 2012'nin son yazısını yazıyorum sana.
2013'le ilgili dileklerimi ve istediklerimi yazdığım bir taslak vardı ama baktım hep çok saçmalamışım hem de çok uzatmışım gerek yok dedim, sildim.
2012 iş-güç-kariyer olayları dışında benim için iyi geçti. Hani en kötü günümüz böyle olsun denilir ya aynen öyleydi. Ben mutluydum, genel itibariyle etrafımdaki herkes mutluydu.
Anlayacağın 2013'den en temel dileğim 2012 gibi devam etmesi ve artık istediğim gibi bir işe başlamam. (Fazla yayıldım evde biliyorsun. Sıkıcı olmaya başladı bu durum.)
Geri kalan heeeer şey aynı kalabilir. Zaten çok fazla bir dileğim yok. Her sene aynı şeyler. :)
Ve sana gelince:
Senin ve sevdiğin herkes için 2013 süpersonik geçsin.
Ne istiyorsan yapabildiğin, inanılmaz mutlu olduğun, sevdiğin herkesin her zaman yanında olduğu, kendini hiç yorgun hissetmediğin, zamanın sana yettiği, para sıkıntısı hiç çekmediğin, okulun ya da işinin tam istediğin gibi gittiği, hayatının aşkını bulduğun -hatta belki de evlendiğin-, istediğin her şeyi alabildiğin, izlemek istediğin her filmi ve oyunu izlediğin, tüm merak ettiğin kitapları okuduğun, bol bol gülümsediğin, alarmından önce kalkıp güne dinç başladığın, artık diğerlerini takmadığın, yalnız kalmaktan o kadar da korkmadığın, en kötü anlarda bile kalbinin sesinin susmadığı ve beyninle çakışmadığı, hiç üşemediğin, hiç sıcaktan bunalmadığın, gücün hep seninle olduğu eşsiz bir yıl diliyorum sana.
Bir de bunca zamandır olduğu gibi 2013'de de beni yalnız bırakmamanı diliyorum.
Öperim.


13 yorum:

  1. Sen bu yazdığın son paragrafa inanıyo musun :)

    Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangisi? Öperim dediğim mi? Öperim olm ne var bunda inanılmayacak? kgnkjfndg

      Şaka bir yana, bence ben olabilecek şeyleri diledim, benim başıma gelir mi bunlar bilmiyorum ama blogumu okuyan birisi ya da birileri için dileğim gerçekleşirse kendi başıma gelmişcesine sevinirim Bis.
      :)

      Sil
    2. Hepsi olmasa da bi kısmı olabilir :) Hepsi aynı anda olursa sanırım bloggerdan uzaklaşırız başka bi şey oluruz :) Hayatı çok düzgün ilerleyen birinin "Blogger(!)" da olacağına pek inancım yok nedense :)

      Sil
    3. Değişir o biraz ya.
      Dediklerimin hepsi olsa bence sen blogger'dan uzaklşamazsın, aksine daha çok yazarsın. Yani en azından ben böyle yaparım diye düşünüyorum.
      Büssürü malzeme çıkar lan.
      Ne güzel işte.
      :D

      Sil
    4. Şu an blog yazanlara bakarsan herkes bi şeyden dert yanıyo ve okuyanlar da ortak olan dertlerini paylaşıyo.. Hayatım çok güzel hiç derdim yok param o kadar çok ki artık tuvalet kağıdı almıyorum diyen biri ne kadar okunur ? Ne kadar blogger olur :) kişiye göre değişir tabi dediğinde haklısın ama bence uzaklaşırız :)

      Sil
    5. Dur ben sana twitterdan dm atıcam Bis bekle! (:

      Sil
  2. ihiii ben de o tarz bir yazı yazdım, baktım çok saçma oldu, yayınladım :D
    mutlu seneler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Seçil! (:
      Sana da mutlu seneler!

      Sil
  3. 2013 - 2012den de iyi olur umarım
    mutlu yıllar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım.
      Çok teşekkür ederim Emrah sana da mutlu yıllar! (:

      Sil
  4. benim için dilediğin aynı dilekler, benden sana gelsin.iyi seneler

    YanıtlaSil
  5. mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil

Üşenmeyip yorumladığın için teşekkürler. (: