5 Ağustos 2010 Perşembe

Benim güneş yanıklarım var.

Selamlar efenim size bu yazımı can acısı içerisinde yazmaktayım.
Sağ tarafım, özellikle sağ baldırım dün güneşin altında haşlandı. Evet haşlandı.

Oysa ki tek derdimiz meleğimle birlikte denize girmekti.
Belki birazcık da bronzlaşmak.
Esasında bronzlaşmayı sevmem çünkü beyaz ten seven bir insanım. 30 faktörlü koruyucum bir işe yaramadığına mı yanayım ? bir tarafımın biraz daha fazla yandığına mı ? bacaklarımın ön taraflarının kızark arka taraflarının beyaz olduğuna mı ? Oysa ki yüz üstü yattım paso !
İstanbul'da nerede denize girdin diye soranlar olursa Altın kuma gittik. Sarıyer'de inip Altın Kum otobüslerine bininiz sonra herkes bi tarafa doğru yürüyor zaten onları takip edin, bulursunuz. sfjsdlkfnsdlkf.
Ben ilk defa gittik meleğim çocukluğundan beri gidiyormuş oraya.
Hafta içi olmasının avantajı olarak çooook fazla dolu değildi. Biz saat 10 buçuk gibi gitti. Su da süperdi ama sonra insanların çoğalmasından ötürü sanırım denizde fazlasıyla parça parça yosunlar görüldü.
Sıkıldık çıktık bizde saat 3 gibi.
Meleğimin alışveriş yapması lazımdı. O halde Metrocity AVM'ye gttik millet saşkın bir halde bakıyordu. O kadar kötü bir halde miydik bilemicem. sfjslkfjskldmfsöf.
Bir mağaza çalışanının tespitine göre benim yanımda küçük tüp patlamış ! kljfsdklfmdslfm
Sonrasında eve gidip babamın beni öyle gördüğünde paniklemesi kötüydü tabii.
Gece boyu sağ baldırımın sızlaması da kötüydü.
Pantolon giyerken zorlanıyorum umarım bir kaç güne geçer acısı.
:(

6 yorum:

  1. allah kolaylık versin ne diyim..aynı dertle bende zaman zaman karşılaşıyorum bembeyaz tenli bi insan olarak.hatta daha geçtiğimiz cts ailemle havuza gittik de 50 faktörü sürmeme rağmen sırtım kıpkırmızı şekilsiz bi yanık oluştu bacaklarımda ve sırtımda:S daha yeni yeni atlatıyorum ben de o yüzden geçmiş olsun ne diyim:S ama en büyük ve etkili tedavi yöntemi gerilen deriyi yumuşatmak için yatmadan önce zeytinyapı sürmen acıyan yerlerine pıtpıt diye yavaş yavaş;) aa sakın ola yoğurt falan sürmek gibi bi hata da yapma benden sana dost tavsiyesi!

    YanıtlaSil
  2. Zeytinyağı olayını öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.
    Bi silwerdin bi de bepanten sürüyorum habire ama bana mısın demedi baldırım korksam mı bilemedim.

    YanıtlaSil
  3. vay be altınkum'da bir blogger. genelde oraya türbanlı tayfa gider turlar halinde, denizin rengini değiştirip geri gelir.

    YanıtlaSil
  4. Paşemalı (yanlışsam düzeltiniz. )hatunlar dimi ? 2 tane vardı. Onları anlamak da zor.

    En yakın Altınkum'du o yüzden. (:

    YanıtlaSil
  5. "Haşema"dır orjinali, hatta sorsan; desen, kumaş ayrıntısına falan bile girebilirim, her güne bu ablaların R.Kavağı otobüs durağı civarında arz-ı endam edişleri ile başlıyorum, yaşadığım ruhsal buhranın hesabını sen yap. Eski model otobüsler ile sanki yüzmeye değil de fabrikaya çalışmaya geliyor seçim mitingine geliyor keratalar.

    Altınkum popülasyonu beni yüzme faaliyetlerinden soğutmuştur zaten. Neyse.

    YanıtlaSil
  6. peki benim suanki soyulmuş varoş sırtıma ne diyorsun beb. yok denize falan gitmek ya da giderken bi zahmet şemsiye alalım.
    seni seviyoré

    YanıtlaSil

Üşenmeyip yorumladığın için teşekkürler. (: