22 Ocak 2013 Salı

~24

Nbr?
Dün doğum günümdü, biliyorsun.
Aslında sana bunları dün akşam yazacaktım ama akşam eve gelip önce annemle konuşup sonrasında telefonda hafızımla hasret giderince bitkinlikten yayılıp kaldım.
24 çok garip geliyor bana. Bilmiyorum lan 24 yani.
23 iyiydi. Tıpkı 22 gibi. Bu arada 23 Mor ve Ötesi'nin en sevdiğim şarkılarından. Evet bu ara Mor ve Ötesi'nden çok fazla söz ediyorum farkındayım.

Geçen seneki süpriz doğum günümden sonra -ki sana onu anlatmadım ya tüüh.- bu sene en sevdiklerimle biz bize bir doğum günü oldu. Tabii ki en sevdiğim uzaklarda askerde ama varlığı her an benimle.

Dün 12de ilk kutlayan tabii ki hafızım oldu. Oralarda bile hala buna dikkat ediyor böyle şeylere ya kafasını gözünü öpiim de ne yapayım sen söyle?
Sonrasında yattım uyudum derken sabah telefonda bir dünya bildirim. Facebook duvarım kapalıdır benim. İnsanlar mesaj da atmaz yea diye salakça bir çıkarımda bulunmuştum ama ne çok sevenim varmış! :) Geceden başlamışlar doğum günü tebriklerine.
Bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri sanırım doğum gününün pazartesine denk gelmesi ve çalışıyor olması.
Pazartesi sendromu bana pek uğrayan bir şey değil ama koca bir ofis o halde olunca ister istemez etkileniyorsun.
Neyse. Ben oflayıp puflarken annem arayıp, "Sed, eve çiçek geldi!" dedi. Ben adamın askerdeyken gece 12de arayabilmesine şaşırmıştım ama bu.... :) Suratımın o anki eblek halini görmeliydin. Ama en can sıkıcısı o an onu arayıp teşekkür edememek. Sonrasındaysa tüm gün sırıta sırıta çalıştım tabi.
Ofiste başka bir arkadaşın da doğum günüymüş. Benimkisi son dakika öğrenilince cidden herkese süpriz oldu. dkfngdkfgndkgn

İşten çıktıktan sonra önce derse sonrasındaysa bizimkilerle toplaşmak için Beşiktaş'a gideceğimden dün ekstra süslü gitmiştim ofise. O da ayrı bir dedikodu malzemesi. jkdfbgkjdbgdkjbg Tamam ofise her zaman düzgün gidiyorum da dün cidden iyiydim iyi. ahaha.

Saat 9da sözleşilen mekanda Aylin'im ve bitanecik eniştem Cemil, en sevilen kuzen Sev ve kırmızının en çok yakıştığı hatunum Didem'le birlikte buluştuk. Evet bu kadarcıktık. Doğum günlerimde "Hadi gel doğum günümü şurada kutlayacağım." diyen bir insan değilim ben. Zaten doğum günüm ya evde olur ya da böyle arkadaşlarla biz bize işte.
Dün akşam öğrendim ki her yerde sıcak şarap içilmez! Bu da ek bilgi olsun. Beşiktaş'ta hangi mekan bu dersen söylerim. Şimdi buraya yazıp bedavadan reklam yapmiim. Ahahah.

Aylin'im çoooook güzel bir pasta almış! Çikolata komasından ölmediğimize şaşırıyorum. Allah'ım ya! (:

2sene önceki doğum günü yazımda hediyelerimi çekmiştim. Bu sene de çekip koysam mı dedim ama hem üşeniyorum hem de salağın biri saçma sapan bir yorum yazmıştı -yayınlamadım tabii yorumu- o olaydan ötürü yapmadım. Ama söyleyeceğim şudur ki etrafında gerçekten neler sevdiğini bilen arkadaşlarının olması çok güzel! Her hediye özeldir, güzeldir. Ama ben son yıllardaki hediyelerimde hep karşı tarafın kullanabileceği ya da istediği bir şeyi almayı seviyorum. Aylin'im tutmuş beğendiğim ama son dakika almaktan vazgeçtiğim sonrasında ise yana döne aradığım ama bulamadığım pantolonu almış. Cemil ise geçenlerde kar yağdığında attığım twitte görüp bana eldiven almış. Didem'im en az kendisi kadar puantiye delisi olduğumu bildiği için bana dünyadaki en güzel siyah beyaz puantiyeli eteği almış! Sev'im bitanem ise bana en çok kırmızı yakıştırdığı için kırmızı minik bir çanta almış! Abi ben çıldırmiim da kim çıldırsın! :) Annem zaten beğendiğim elbiseyi aldı falan. Evet hediye konusunda çok şanslıyım. Ama en güzeli eve gelip de çiçeğimi görmekti sanırım.

Bu yazıyı biraz 23ün kritiği biraz da dün akşam olsun derken tamamen dünden bahsettim. Okurken sıkılmazsın umarım. Üşenmezsem 23ün kritiğini yaptığım, 23de olanların kısa özeti bir yazı yazarım da özet geçmiş oluruz.
Şimdilik öpüyorum efenim, hadi görüşürüz.

9 yorum:

  1. Doğum günün kutlu olsun Weba, nice mutlu yıllara. Umarım bu yıl gerçekten kitleleri peşinden sürüklersin :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de 24'ün son günlerini yaşarken bir miktar sövüyorum :)) Yaş kemale eriyorum azizim moduna girdik galiba artık..
    Aile eşrafı dışında doğum günümü hatırlayan olmadığı ve doğum günüm facete yazmadığı için, pek mesaj trafiğim olmuyor :)
    Yeni yaşın hayırlı olsun :p

    YanıtlaSil
  3. Doğum günün kutlu olsuun :) Çiçek harika olmuş ya cidden bak :) ne ormantik adamlar varmış!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe çok romantiktir benim sevdicek evet! (:
      Teşekkür ederim bu arada! (:

      Sil
  4. Öncelikle doğum günün kutlu olsun ve doğum günlerimiz yakınmış :) kesinlikle her hediye özeldir ve şu yapılan mal yorumu çok merak ettim o.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy hiç hatırlatma. Adsız yorumlardan biriydi. İnsanlar geveze işte ne yapacaksın.
      :)
      Teşekkür ederim bu arada.

      Sil
  5. nice yıllara :)

    YanıtlaSil

Üşenmeyip yorumladığın için teşekkürler. (: